JobGateDenmark

Aabenraa Kommune går ind og støtter op omkring Padborgs virksomheder for at sikre at området kan få den rigtige arbejdskraft. Det sker med et satsning i form af en rekrutteringsmanager, der bliver udstationeret fra Jobcenter Aabenraa til at servicere områdets virksomheder med rekruttering både internationalt og nationalt.

Erhvervsområdet har både behov for at tiltrække arbejdskraft fra særligt Slesvig-Holsten, men også fra det lokale arbejdsmarked. For at styrke denne indsats vil en rekrutteringsmanager blive placeret i området for at servicere de lokale virksomheder.

Rekrutteringsmanageren i JobGateDenmark er en del af Helhedsplan 2.0 for Padborg Erhvervsområde”, som Aabenraa Kommune i samarbejde med Padborg Transportcenter og Business Aabenraa fået udarbejdet. 

Et af de vigtigste erhvervsstrategiske områder i Aabenraa Kommune er placeret i og omkring Padborg. Især virksomheder inden for transport og logistik er placeret i området på grund af den centrale placering tæt på grænsen mellem Tyskland og Danmark, der gør det attraktivt at drive virksomhed fra, fordi den unikke position udgør porten til Europa. Rekrutteringsmangeren er derfor en del at satsningen for at sikre, at erhvervsområdet fortsat er attraktivt for eksisterende virksomheder og i forhold til at kunne tiltrække nye virksomheder og investorer.

Find mere om rekruttering i udlandet: